SUE - Las personas que tienen 'cara de niño' viven mucho más



Les persones amb 'cara de nen' viuen més que aquelles que aparenten tenir més edat de la que ja tenen, segons un estudi de científics danesos, a través del qual es percep que l'aparença pot determinar la longevitat d'una persona.
El nedador, David Meca, és un dels personatges famosos amb 'cara de nen'. Foto: Europa Press.Algunos famosos mantenen, tot i no trobar-se ja en plena joventut, un aspecte que no respon a la seva edat. Un exemple pot ser el nedador David Meca (a la imatge), de 35 anys.
El treball, recollit al 'British Medical Journal', també recull una explicació biològica i no simplement de pura aparença física. Així, unes peces clau de l'ADN, anomenades 'telòmers', indiquen la capacitat de les cèl lules per a reproduir-se.
"La percepció d'edat és utilitzada pels metges com una indicació general de la salut d'un pacient, a més de ser un marcador biològic d'envelliment que prediu la supervivència entre els majors de 70 anys", van indicar els autors.
D'aquesta manera, van apuntar que una menor longitud dels telòmers es creu que significa l'envelliment més ràpid i s'ha relacionat amb una sèrie de malalties.
Per a aquest estudi, s'han precisat més de set anys de seguiment, dirigits pel professor Kaare Christensen, de la Universitat del Sud de Dinamarca.
A més, les persones que han tingut una posició més dura a la vida són més propensos a morir abans de temps i la seva vida es reflecteix en la seva cara. FONT: EUROPA PRESS

Publicar un comentario

0 Comentarios